Kapcsolat Kedves Vásárlóink!

A koronavírus okozta tömeges online rendelések miatt a futárszolgálatok erősen túlterheltek, a csomagok sokat késnek, ezért sajnálattal közöljük, hogy növényeinket NEM tudjuk házhoz szállítással küldeni! Megértésüket köszönjük! Amint a helyzet normalizálódik, informáljuk Önöket!

TARJÁN községben, az árudánkban szeretettel várunk Mindenkit!

Üdvözlettel:

Mindigzöld Kertészet csapata

Red Chief (Campbell delicious) alma

2 500 Ft5 000 Ft

Jól színeződő és kedvező tárolási tulajdonságokkal bíró, nagy, sötétbordó gyümölcsei feltűnőek. Szedési érettségét 3-5 nappal a Starkrimson Delicious előtt (szeptember második felében – október legelején) éri el, sötétebb pirosra (bordóra) színeződik annál, valamint gyümölcsmérete is nagyobb. A tárolóban is döntő részben megtartja előnyös színét – a Starking-típusok többi tagjával szemben, melyek héja tavaszra gyakran elveszíti élénk színét, és a gyümölcsök héja barnás színárnyalatúvá válik. A honosító közlése szerint jó pollenadói az Elstar, a Fuji, a Gala és a Golden Delicious változatok, valamint a Granny Smith, az Idared és a Jonathan-klónok is.

Kérjük ellenőrizze, hogy a kiválasztott variáció biztosan készleten van-e? Ehhez kattintson a variáció mellett a karikába!
Kiürítés
Cikkszám: 00052 Kategóriák: , Címkék: ,

További információk

variációk

konténeres 2-3 éves, konténeres 3-4 éves, szabad gyökerű