Mindigzöld kertészeti áruda – szolgáltatások

Házhozszállítás

A webshopunkban megvásárolt termékeket a sprinter futárszolgálat szállítja házhoz az ország területén átadás után 24 órán belül. A kiszállítás díja 3000 forint rendelésenként amelyben maximum 2-3 konténeres gyümölcsfát vagy 20-30 db szabad gyökerű gyümölcsfát foglal magába.

Nagyobb volumenű rendelés, esetenként 2 fuvardíj felszámolásával történik, amely minden esetben telefonos egyeztetést követő jóváhagyás után kerül felszámolásra.

Amennyiben kérdése maradt a  kiszállítás feltételeiről, részleteiről kérjük, érdeklődjön kollégáinknál!

Ajándékutalvány

Nem tudja, hogy melyik növény lenne a legjobb ajándék? Ha nem sikerül választani és bizonytalan, egyszerű, de mégis elegáns megoldást nyújt a kertészetünkben megvásárolható vásárlási utalvány. Értékét Ön határozza meg!

Vásárlási utalványt az interneten keresztül is rendelhet különféle címletekben!

Vásárlási utalvány, ajándékutalvány az Ön igényei szerint!

Növénykölcsönzés

Esküvőre, jótékonysági rendezvényekre, fesztiválokra, bálokra, céges rendezvényekre, díjátadó ünnepségekre, táncversenyekre, kiállításokra vagy bármilyen alkalomra lehetőséget biztosítunk növénykölcsönzésre. A kölcsönzés díja a fogyasztói áron számolt érték 30%-a /nap.

A kölcsönzési díj minimuma: 5.000 Ft.

Segítünk kiválasztani a helyszínhez és az alkalomhoz illő növényeket. A növényekhez igény szerint kaspó is kölcsönözhető.

Kérje egyedi ajánlatunkat munkatársunktól!

Kerttervezés, kertépítés

Vannak olyan munkálatok a kertben, amit nem biztos, hogy van kedvünk – időnk elvégezni, esetleg jobbnak látjuk, szakemberre bízni. Ilyen lehet egy sziklakert építése, parkosítás stb. Erre is kínálunk megoldást!

Bízza a kert megtervezését szakemberre! Amennyiben velünk tervezteti meg kertjét és nálunk vásárolja meg e növényeket a tervezés DÍJTALAN! Vegye igénybe kertépítő partnereink szolgáltatásait is.

További információkért érdeklődjön munkatársunknál!

Ingyenes növénybeültetés

A nálunk vásárolt növényeket kertészetünkben ingyen beültetjük! Akár otthonról hozza, akár nálunk szerzi be a virágcserepet, balkonládát, mi szakszerűen beültetjük. Igény szerint a kiválasztott növényt az ültetés során tápanyaggal is ellátjuk az Ön kényelme érdekében.

További információkért érdeklődjön munkatársunknál!

Ingyenes szaktanácsadás

Munkatársaink fontosnak tartják, hogy vásárlóinkat a dísznövények megvásárlásán túl hasznos tanácsokkal lássák el arra vonatkozóan, hogy az általuk választott növény milyen ápolás, gondozás mellett marad a legtovább otthonuk, kertjük, irodájuk dísze.

Díjtalan szaktanácsadással személyesen vagy akár telefonon is szívesen segítünk!

Ingyenes internetkapcsolat

Kertészetünkben ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolatot biztosítunk vendégeink számára, hogy ne maradjon le semmiről!

A belépéshez szükséges jelszót kérje munkatársunktól!