Gyümölcsfa Vásárlás

Mindigzöld kertészeti áruda – Termékek

Díszfák, díszcserjék

Díszfáink és díszcserjéink jelentős részét kiváló magyar termesztőktől szerezzük be, de választékunkat Olaszországból és Hollandiából származó növényekkel is színesítjük.

Választékunk között talál kőrist, juhart, platánt, gesztenyét, selyemakácot, vérszilvát, szivarfát, galagonyát de megtalálható nálunk a díszcseresznye, fűz-, nyír- és hársfa különböző változata is.

A díszcserjék választéka is széles, néhány népszerű növény ebből a termékkategóriából: hortenzia, galagonya, madárbirs, gyöngyvessző, rózsalonc, borbolya…

Megtalálhatóak még az úgynevezett haszoncserjék mint például: homoktövis, som, fanyarka(mézalmácska)…

Nehéz lenne mindent felsorolni, de kérdéseikkel bátran forduljanak szaktanácsadónkhoz!

[vwklhtmltables-tables id=1]

Örökzöld növények

Örökzöld növényeink, fenyőféléink jelentős részét kiváló magyar termesztőktől szerezzük be, de választékunkat Olaszországból és Hollandiából származó növényekkel is színesítjük.

Választékunk folyamatosan bővül a vevői igények maximális figyelembe vételével. A törpe növekedésű örökzöldek kiválóan alkalmasak sziklakertbe, temetőbe, kisebb kaspókba, vagy kerti utak szegélyezéséhez.

A termékcsoportban sövénynek alkalmas örökzöldeket, szoliter tujaféléket és fenyőféléket vagy ciprusokat is megtalál a kedves érdeklődő.

Az örökzöldek jelentős része dézsás növényként is tartható. Egy-egy szépen formára nyírt örökzöld bejáratok mellé helyezve igazán impozáns látványt nyújt és életet lehel a kőrengetegbe.

[vwklhtmltables-tables id=2]

Egynyári virágok, évelők,balkon- és dézsás növények

A kertbe ültetett összes növénycsoport közül valószínűleg az évelők és a nyári virágok kínálják a színek, formák, illatok leggazdagabb tárházát. A kert szinte bármely területére, hangulatunk és stílusunk kifejezésére találunk körükben akár kisebb, akár nagyobb termetű növényeket. A növényeket gondosan összeválogatva tavasztól őszig díszítő virágágyat hozhatunk létre.

Kínálunk nyári virágokat, évelőket napos helyre, árnyékos helyre vagy félárnyékba egyaránt. Növényeink között található sziklakertbe javasolt, sírkertbe, temetőbe, balkonra vagy teraszra ajánlott. Vannak szárazságtűrő fajták, terülők, bokrosak, levelükkel díszítők vagy virágzó fajták is.

Gyümölcsfák, bogyós-gyümölcsűek, szőlőoltványok

Gyümölcsfa kínálatunkat a legkiválóbb hazai termesztőktől szerezzük be, kiegészítve egzotikus gyümölcsökkel.

A hagyományos kajszi, őszibarack, alma-, körte-, cseresznye-, meggy- és szilvafákon kívül értékesítünk diófát, mandulafát, naspolyát, nashikörtét (japán körte)…

Szezonális kínálatunkban tápkockás egyszer- illetve folyton-termő szamócák is szerepelnek a szabadgyökerű egres, feketeszeder, málna, riszméte és ribiszkefajták(piros,fekete) mellett. Számos fajtát magas törzsű változatban is megtalálja nálunk.

Szőlőoltványok széles választékával is várunk minden kedves érdeklődőt! Számos fehér- és piros- illetve különleges szőlőoltványt kínálunk, köztük több rezisztens fajtát.

Mediterrán növények

Kertészetünkben a mediterrán növények listája folyamatosan változik. Kérjük kérdésével bátran forduljon szaktanácsadónkhoz!

Tápoldatok, tápsók, szerves trágyák és egyéb kiegészítők

Tapasztalatunk szerint szeretünk minden szükséges dolgot egy helyen beszerezni.
A teljes körű kertészeti szolgáltatásunk része a szaktanácsadás.

Nálunk szakértő értékesítés segít a választásban, ezért nem jelent problémát, ha Ön nem ismeri a kiválasztott növényt.

Igény szerint ápolási útmutatót adunk a vásárolt növényhez, segítünk kiválasztani hozzá a megfelelő virágföldet, tápoldatot, kaspót.

Virágföldek, tőzegek, komposzt anyagok

A megvásárolt növény mellé szívesen segítünk megfelelő földet választani. Kínálatunkban megtalálhatók a 3 literes kiszerelésű földtől az 50 literesig.

Speciális ültető közegeket is árusítunk pl. rhododendronföld, kaktusz- és orchideaföld, örökzöldeknek való föld vagy balkonnövény- és muskátliföld.

Tőzeget is értékesítünk, melyek között talajlazításra alkalmas éppúgy megtalálható, mint az áfonyákhoz, magnóliához, rhododendronokhoz és még számos növényhez javasolt savanyú tőzeg.