Joganta szilva (rezisztens)

4 700 Ft10 000 Ft

Nagy gyümölcsű, korán termőre forduló rezisztens fajta. A ‘HAGANTA’ és a ‘JOJO’ szilva legjobb tulajdonságait örökölte. Himlővírusra rezisztens! Öntermékeny, ezért porzópár nélkül is ültethető!

Fája középerős növekedésű, laza koronájú, könnyen kézben tartható. Gyümölcse nagy, vagy nagyon nagy, magvaváló. Súlya 50-80 gramm. Héja sötétkék, erősen viaszos, húsa sárga-aranysárga, szilárd, bőlevű. Sütőipari felhasználásra is alkalmas. Nagyon jó ízű, magas sav-és cukortartalom jellemzi (23 Brix.) Aromás, jól szállítható és tárolható. Érési ideje szeptember közepétől indul. Rendszeresen és bőven terem. Kiváló házikerti fajta.

Fontos információ a szállítással kapcsolatban:

A beérkezett rendeléseket folyamatosan dolgozzuk fel, feladási napjaink hétfő,kedd és szerda.Az ez után beérkezett rendeléseket már csak a következő hét hét elején adjuk fel. Kérem ezt vegye figyelembe megrendelésénél.

Konténeres gyümölcsfáink készletéről kérjük érdeklődjön telefonos elérhetőségeinken ahol a rendelését is le tudja adni. Áprilisig csak a szabad gyökerű fákra lesz online rendelési lehetőség, konténeresre csak telefonos egyeztetéssel tud rendelni.

a Mindigzöld Kertészet csapata
Törlés
Cikkszám: 00338 Kategóriák: , Címkék: , ,

További információk

variációk

konténeres, szabad gyökerű