Joganta szilva (rezisztens)

3 500 Ft6 500 Ft

Nagy gyümölcsű, korán termőre forduló rezisztens fajta. A ‘HAGANTA’ és a ‘JOJO’ szilva legjobb tulajdonságait örökölte. Himlővírusra rezisztens! Öntermékeny, ezért porzópár nélkül is ültethető!

Fája középerős növekedésű, laza koronájú, könnyen kézben tartható. Gyümölcse nagy, vagy nagyon nagy, magvaváló. Súlya 50-80 gramm. Héja sötétkék, erősen viaszos, húsa sárga-aranysárga, szilárd, bőlevű. Sütőipari felhasználásra is alkalmas. Nagyon jó ízű, magas sav-és cukortartalom jellemzi (23 Brix.) Aromás, jól szállítható és tárolható. Érési ideje szeptember közepétől indul. Rendszeresen és bőven terem. Kiváló házikerti fajta.

Kedves Vásárlónk,

Május, június hónapban csak konténeres bogyós gyümölcsű növények rendelésére van lehetőség a készlet erejéig. Konténeres gyümölcsfáink előre láthatólag június végére lesznek kiadható minőségben. Kérem a készlettel kapcsolatban június végén vegye fel velünk a kapcsolatot ha szeretne rendelni. Tavalyi konténeres fáink korlátozott mennyiségben még rendelkezésre állnak, ezügyben is érdeklődjön elérhetőségeinken vagy látogasson el kertészetünkbe.

Törlés
Cikkszám: 00338 Kategóriák: , Címkék: , ,

További információk

variációk

konténeres, szabad gyökerű