Kapcsolat Kedves Vásárlóink!

A koronavírus okozta tömeges online rendelések miatt a futárszolgálatok erősen túlterheltek, a csomagok sokat késnek, ezért sajnálattal közöljük, hogy növényeinket NEM tudjuk házhoz szállítással küldeni! Megértésüket köszönjük! Amint a helyzet normalizálódik, informáljuk Önöket!

TARJÁN községben, az árudánkban szeretettel várunk Mindenkit!

Üdvözlettel:

Mindigzöld Kertészet csapata

Pinova alma

3 000 Ft5 000 Ft

ÚJDONSÁG! REZISZTENS

Gyümölcse rendkívül attraktív küllemű, középnagy (átlagosan 150-180 g), enyhén kúpos alakú. Húsa kemény, lédús, nyomódásra nem érzékeny. Íze kellemesen édeskésen savanykás. Tárolhatósága nagyon jó.

Szeptember utolsó napjaiban és október elején, a 'Golden Delicious'-szel kb. azonos időben érik. Egy menetben szüretelhető. Fogyasztási érettsége novembertől egészen júniusig tart. Lisztharmatra, venturiás varasodásra és baktériumos ágelhatásra alig fogékony, így jelentősen csökkenthetők a növényvédelemre fordított költségek, ami a környezetkímélő termesztést is lehetővé teszi.

Fája középerős növekedésű, közepes elágazódási hajlamú, piramidális habitusú és a “standard Golden” terméshozási típusba tartozik. Nagyon korán termőre fordul és termőképessége is kiváló. Gyümölcseit a termőrészeken nagyrészt egyesével, a koronában jól elosztva fejleszti ki.

Kérjük ellenőrizze, hogy a kiválasztott variáció biztosan készleten van-e? Ehhez kattintson a variáció mellett a karikába!
Kiürítés
Cikkszám: 00050 Kategóriák: , Címkék: ,

További információk

variációk

konténeres 2-3 éves, konténeres 3-4 éves, szabad gyökerű