Pinova alma

4 000 Ft11 000 Ft

ÚJDONSÁG! REZISZTENS

Gyümölcse rendkívül attraktív küllemű, középnagy (átlagosan 150-180 g), enyhén kúpos alakú. Húsa kemény, lédús, nyomódásra nem érzékeny. Íze kellemesen édeskésen savanykás. Tárolhatósága nagyon jó.

Szeptember utolsó napjaiban és október elején, a ‘Golden Delicious’-szel kb. azonos időben érik. Egy menetben szüretelhető. Fogyasztási érettsége novembertől egészen júniusig tart. Lisztharmatra, venturiás varasodásra és baktériumos ágelhatásra alig fogékony, így jelentősen csökkenthetők a növényvédelemre fordított költségek, ami a környezetkímélő termesztést is lehetővé teszi.

Fája középerős növekedésű, közepes elágazódási hajlamú, piramidális habitusú és a “standard Golden” terméshozási típusba tartozik. Nagyon korán termőre fordul és termőképessége is kiváló. Gyümölcseit a termőrészeken nagyrészt egyesével, a koronában jól elosztva fejleszti ki.

Fontos információ a szállítással kapcsolatban:

A szabad gyökerű gyümölcstermők rendelése a tavaszi szezonban befejeződött.

Konténeres gyümölcstermőink aktuális készletéről kérjük érdeklődjön telefonos elérhetőségeinken (06208081740;06204101542) ahol a rendelését és a rendelés menetét, részleit is tudja egyeztetni.

a Mindigzöld Kertészet csapata
Törlés
Cikkszám: 00050 Kategóriák: , Címkék: ,